Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /tibi/kedvenckert.hu/index.php on line 8
Kedvenckert | Dísznövény | Kertészet | Kertépítés | Térkő | Gyepszőnyeg | Dísznövény | Kedvenckert Kft
     
Be kell jelentkezni a vásárláshoz!
A vásárláshoz kérjük jelentkezzen be!

Fehasználó
  JelszóNyilatkozat a személyes adatok védelméről

A Kedvenckert honlapjának szerkesztősége kiemelten fontosnak tartja a személyes adatok védelmét, azok bizalmas kezelését. Ennek megfelelően a Kedvenckert a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben (Avtv.) foglaltaknak megfelelően kezeli a személyes, illetve a közérdekű adatokat kiemelt figyelemmel arra, hogy mindenki maga rendelkezik a személyes adatainak nyilvánosságra hozataláról és felhasználásáról.

A honlapon lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges. Egyes szolgáltatások igénybevételéhez, vásárláshoz azonban regisztrációra van szükség, melynek során bizonyos személyes adatokat (név, e-mail cím) közölni kell. A Kedvenckert a tudomására jutott adatokat harmadik fél számára . a törvényben meghatározott eseteken kívül . semmilyen körülmények között nem adja ki, nem is áll érdekében. Kivételt képez ez alól a Kedvenckert saját tulajdonában lévő más üzleti tevékenység esetében kizárólag az email címek bemutatkozó email küldésére. Amennyiben a látogató úgy határoz, hogy a megadott adatok alapján a Kedvenckert a későbbiekben ne vegye fel vele a kapcsolatot, úgy ezt a kérést a Kedvenckert minden esetben tiszteletben tartja.

A működés során a Kedvenckert az alábbi fontosabb alapelveket tartja szem előtt:
A nem szándékosan közölt személyes adatokat nem őrzi meg, és nem adja tovább.
A személyes adatok tárolásához való hozzájárulást a regisztrációs adatlap kitöltése és elküldése jelenti.
A tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra az esetre használja fel a Kedvenckert, amire rendelkezésére bocsátották, attól eltérő felhasználásra semmilyen körülmények között nem adja tovább azokat.
A Kedvenckert folyamatosan gyűjti az adatokat a honlap látogatottságáról, a látogatások számáról, módjáról. Ezeket a regisztrációs vagy felhasználói adatokat, információkat kizárólag statisztikai formában, egyének szerint nem azonosítható módon hozza nyilvánosságra, hogy elemzésükkel felmérje a látogatók igényeit és érdeklődését, s ennek megfelelően fejleszthesse tovább tevékenységét. A statisztikákat a Kedvenckert szabadon közzéteheti és megoszthatja üzleti partnereivel.
A Kedvenckert az általa őrzött magántermészetű adatokat minden törvényes módszerrel védi az illetéktelenektől.
A honlap más internetes lapokra mutató linkeket is tartalmaz. Ezen oldalak adatközléséért, adatvédelmi eljárásáért, valamint az oldalak tartalmáért a Kedvenckert semmiféle felelősséget nem vállal.
A Kedvenckert az online működését érintő mindennemű változás jogát fenntartja.

Köszönjük, hogy megtisztelt bennünket bizalmával!

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /tibi/kedvenckert.hu/index.php on line 304
0,- HUF
Főoldal ·
Elérhetőségek ·
Termékeink ·
Hírek ·
Szolgáltatásaink ·
Regisztráció ·
Referenciáink ·
Partnereink ·
Akciós termékekWarning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /tibi/kedvenckert.hu/index.php on line 395