Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /tibi/kedvenckert.hu/index.php on line 8
Kedvenckert | Dísznövény | Kertészet | Kertépítés | Térkő | Gyepszőnyeg | Dísznövény | Kedvenckert Kft
     
SZOLGÁLTATÁSAINK

A cégünk által nyújtott szolgáltatások teljes mértékben lefedik az igény felmerülésétől a kész kert átadásáig tartó folyamatot, kiegészítő szolgáltatásaink pedig lehetővé teszik, hogy kertjében hosszú évekig örömét lelje.

Kerttervezés

A kertépítés első lépcsőjeként a több mint 11 éves tapasztalattal rendelkező, kertépítő mérnök vezette csapatunk az Ön egyedi igényeinek megfelelően tervezi meg leendő kertjét, figyelembe véve a tájegység jellegzetességeit is. A tervezés díjmentes, amennyiben cégünk építi meg kertjét, de lehetőség van a kész tervek megvásárlására is. A tervezési folyamatot igyekszünk a lehető leggyorsabban elvégezni, így általában 3-4 nap alatt elkészülnek leendő kertje tervei.

Kertépítés

A kertépítési folyamat második lépcsőjeként (avagy első, amennyiben kész tervekkel érkezik) megkezdődik a tényleges építési folyamat. A durva tereprendezés után a finom tereprendezés következik, mely a termőföld terítését és a teljes gyomirtást foglalja magában. Igény esetén ezt az automata öntözőrendszer . mely mára a családi házak kertjének alapvető részévé vált . kiépítése követi. Az építés utolsó stádiumában a növények szakszerű kiültetése és a füvesítés történik meg. Ez utóbbit kézi magvetéssel vagy - igény szerint - gyepszőnyegterítéssel végezzük. Az általunk épített kertekre több éves garanciát vállalunk.

Kertfenntartás

A kertépítési folyamat nálunk nem ér véget az elkészült kert átadásával. Igény esetén segítséget nyújtunk Önnek kertje szakszerű gondozásában, mely hosszú távon biztosítja kertje szépségének megőrzését.

Növénykihelyezés

Használja növényeinket rendezvényei dekorációjaként! E szolgáltatásunk keretében az általunk forgalmazott növényeket egy-egy rendezvény erejéig, díjmentesen biztosítjuk az Ön vagy cége számára.

Téliesítés

A téli fagyok közeledtével szükséges a kerti öntözőrendszerek téliesítése, azaz víztelenítése. Tapasztalt szakembereink ebben is gyors és precíz segítséget nyújtanak.


Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /tibi/kedvenckert.hu/index.php on line 304
0,- HUF
Főoldal ·
Elérhetőségek ·
Termékeink ·
Hírek ·
Szolgáltatásaink ·
Regisztráció ·
Referenciáink ·
Partnereink ·
Akciós termékekWarning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /tibi/kedvenckert.hu/index.php on line 395